Lid worden van Gezinsbond

5 redenen om lid te worden van Gezinsbond

Als ouder heb je nooit gedaan… Daarom verdien je alle steun die je nodig hebt. Want jouw gezin, daar doen we het allemaal voor. Word lid en geniet van alle voordelen:

 • Minder uitgeven
  Met je lidkaart krijg je korting op aankopen bij ruim 2.000 winkels. Ook op energie, mobiliteit, uitstapjes…
 • Meer weten
  Iedereen zit wel eens met vragen en twijfels. Wij zijn er voor jou met het magazine ‘De Bond’, de website www.goedgezind.be, workshops over opvoeding, persoonlijk advies bij sociaal-juridische vragen…
 • Meer ademruimte
  Omdat je er soms  tussenuit wil zonder kinderen, zorgen wij al jaren voor betaalbare en betrouwbare kinderoppassers. Maak gebruik van onze kinderoppasdienst. Alle kinderoppassers zijn goed opgeleid en verzekerd.
 • Meer beleven
  Onze lokale vrijwilligers organiseren de ene leuke activiteit na de andere. En ook nationaal hebben we een ruim aanbod van musea, pretparken, dierenparken…met korting.
 • Laat je stem horen
  Als lid van de Gezinsbond maak je deel uit van de grootste onafhankelijke gezinsbeweging van het land. Zo ben je zeker dat jouw stem wordt gehoord. Samen met jou en onze partners komen we op voor een meer kind- en gezinsvriendelijke samenleving.